Oprema za vrata

Nudimo Vam široku paletu kvaka za vrata i prozore u inox, mat crom, mesing ili aluminijskoj obradi, poznatih svjetskih proizvođača HOPPE i MARCHESI.

Sigurnosne kvake i brave za ulazna vrata

Kvake – inox

Kvake – aluminij

Kvake  – chrom_mesing

Ostala oprema za vrata

 

 

 

 

 

 

Sobna vrata

Furnirana vrata

Vrata koja daju poseban naglasak u modernom uređenju svakog objekta. Za furnirana vrata koja izrađujemo u kombinaciji sa furniranim širokim ( futer ) dovratnicima koristimo furnir hrast, kvrgavi hrast, trešnju, orah evropski i američki, javor, wenge i tikovinu. Mogu se kombinirati u vrlo ineresantnim kombinacijama te tonirati u nekoliko tonova koji daju izuzetnu harmoniju oblika.

 

Masivna vrata

Vrata koja kući i svakom poslovnom prostoru daju poseban stil i eleganciju. Izrađujemo ih u nekoliko fino dotjeranih modela , također u kombinaciji sa širokim ( futer ) dovratnicima koji mogu biti ravni ili zaobljeni. Ovakva stilska vrata izrađujemo iz masiva hrasta, trešnje, smreke , sibirskog ariša, oraha i tikovine.

 

Klizna vrata

 

Modeli dovratnika

 

Vrste furnira i masiva

 

Ulazna vrata

Ulazna vrata  predstavljaju prvi kontakt sa prirodom  i njihova funkcionalnost i postojanost na velike razlike u temperaturama i vremenskim nepogodama mora biti u skladu s najvišim zahtjevima.  Ulazna vrata mogu biti u debljinama 42 i 68 mm , sa IZO staklom i opcijom ugradnje protuprovalne brave i kvake.   Premazana su sa jednim zaštitnim premazom, a po želji može se i završno obraditi sa lazurom ili visokokvalitetnim akrilnim lakom.