O nama

Stolarski obrt Art-M stolarija je osnovan 1996. godine, a nastavak je dugogodišnje stolarske tradicije u obitelji Živko čiji počeci sežu još od 1971. godine. Smješteni smo u Kutnjaku, malom podravskom mjestu 20-tak km sjeverno od Koprivnice, u kraju vrijednih i marljivih ljudi. Tijekom svih ovih godina pokretala nas je ljubav prema obradi drveta, prirodnom materijalu kojem njegovi nesavršeni godovi daju neponovljivu ljepotu i plemenitost i kao takav zrači toplinom i postaje nezamjenjiv dio svakog ambienta, uvijek u trendu.

S godinama, stjecanjem iskustva, podigli smo kvalitetu izrade na višu razinu, koja je prepoznata od naših kupaca te se povećao i opseg poslova tako da  danas naši stručni djelatnici  mogu zadovoljiti sve zahtjeve suvremenog opremanja prostora.

Naš proizvodni program obuhvaća proizvodnju kuhinja koje čine okosnicu proizvodnje, garderoba, spavaćih i dnevnih soba, sobnih i ulaznih vrata. Bavimo se također opremanjem interijera turističkih i poslovnih objekata, a sve prema pojedinačnim narudžbama i zahtjevima cijenjenih kupaca. Nadamo se da će Vam ovdje prikazani proizvodi malo približiti naše  mogućnosti obrade drveta i sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv ili posjet izložbenom salonu u Kutnjaku.